20 min
1 pers.
Cum prepari
- Tocati marunt ceapa verde si morcovul. Spargeti ouale intr-un castron si bateti-le pana cand galbenusurile si albusurile se amesteca bine. Adaugati sare si piper si adaugati legumele tocate.
- Adaugati o lingurita de ulei vegetal intr-o tigaie si incalziti la foc mediu. Adaugati jumatate din amestecul de ou in tigaie. Invartiti-l si acoperiti tigaia. Gatiti pana cand partea de sus incepe sa se intareasca.
- Folosind o spatula, ridicati una dintre laturile omletei si pliati-o in jumatate. Reduceti caldura.
- Ridicati partea pliata si pliati-o din nou. Adaugati jumatate din oul ramas.
- Cand s-a intarit, ridicati partea pliata si pliati din nou. Trageti oul spre partea rulata si repetati cu oul ramas. Acest lucru ar trebui sa rezulte intr-un cilindru de aproximativ 5 cm lungime.
- Scoateti din tigaie si lasati sa se raceasca timp de 5 min. Taiati oul in bucati groase si egale.
- Serviti cu Sriracha Kimchi.
Ingrediente
Sos Sriracha Kimchi
3 oua mari. Puteti folosi 5 sau mai multe oua pentru role mai groase.
1 ceapa verde tocata marunt
1 morcov tocat marunt
Sare după gust
Piper negru
Ulei vegetal pentru prajit