Bine ati venit pe sriracha.ro (“website-ul”)

S.C. CONSALI EXPERT S.R.L, cu sediul în Cluj Napoca, str. Haller Karoly nr.35, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/4162/2005, CUI RO18173128, capital social 75.000 RON, telefon 0724.584.948, mail contact@sriracha.ro, este o societate infiintata conform legislatiei romane.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul si/sau vizitarea acestui website de catre Dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al Dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Prin accesarea website-ului sau a oricaror pagini din acesta, utilizatorul accepta Termenii si Conditiile de utilizare din versiunea curenta. Daca utilizatorul nu este de acord cu vreun termen sau cu Termenii si Conditiile de utilizare, folosirea si/sau accesul la acest website trebuie intrerupta de catre utilizator.

S.C. CONSALI EXPERT S.R.L (definit CONSALI) in calitate de proprietar si administrator al website-ului sriracha.ro, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, Protectia datelor, Politica cookies, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile de utilizare agreate.

CONSALI isi rezerva dreptul de a inceta sau de a restrictiona operarea acestui website si nu are nicio responsabilitate pentru disponibilitatea permanenta neintrerupta sau neafectata a acestui website si a continutului sau.

Prin utilizarea website-ului, declarati ca sunteti de acord cu colectarea, stocarea, utilizarea si distribuirea datelor dumneavoastra astfel cum sunt descrise in Termenii si Conditiile de utilizare de mai jos.

In cazul in care NU sunteti de acord cu prezenta, va rugam sa NU utilizati website-ul in niciun fel.

Aplicabilitate

Termenii si Conditiile de utilizare prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate paginile website-ului din domeniul sriracha.rosi pentru care CONSALI are calitatea de autor, proprietar si administrator.

Drepturi de autor

S.C. CONSALI EXPERT S.R.L este proprietarul website-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale.

Continutul acestui website, reprezentand dar nelimitat la text, imagini, grafice, design-uri, clipuri audio/video, marci inregistrate sunt proprietatea S.C. CONSALI EXPERT S.R.L.

Folosirea fara acordul scris al CONSALI a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Scopul folosirii

Continutul si informatiile website-ului se adreseaza utilizatorilor personali, si nu profesionistilor.

Continutul website-ului nu poate fi descarcat, copiat, procesat, modificat sau distribuit in scopuri comerciale, cu exceptia acelor sectiuni oferite special pentru descarcare si definite explicit pentru acest scop. Utilizatorii pot imprima parti ale website-ului pentru utilizare in scop personal si ne-comercial.

Este interzis sa folositi website-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, ar putea conduce la raspundere civila sau ar incalca in alt mod legea.

Este interzis sa utilizati website-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

Conditii de utilizare. Garantii si limitarea raspunderii

S.C. CONSALI EXPERT S.R.L nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la sriracha.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste website-ul pe riscul propriu, S.C. CONSALI EXPERT S.R.L fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea website-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe website.

CONSALI nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe website.

CONSALI nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui website. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe website sau al actualizarii diverselor pagini ale website-ului.

Utilizatorul ia la cunostiinta faptul ca website-ul reprezinta un mediu general de promovare si informare cu privire la activitatea CONSALI, iar acesta nu este menit sa angajeze juridic S.C. CONSALI EXPERT S.R.L in relatia cu utilizatorii sai (in afara cazului in care se mentioneaza contrariul).

S.C. CONSALI EXPERT S.R.L nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru orice pierdere, dauna, costuri, litigii, pretentii, indirect de nerespectarea Termenilor si Conditiilor de utilizare.

CONSALI nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

Securitate

Luam toate masurile de securitate necesare pentru protectia datelor dumneavoastra impotriva accesului neautorizat. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, pastrare si procesare de date si ale masurilor de securitate, de asemenea, masuri fizice de securitate pentru protectia impotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocam datele personale.

Accesul la website este realizat prin intermediul paginilor securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lacatel, pozitionat langa campul de adresa a website-ului.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui website si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Link-uri – acest website contine link-uri catre alte website-uri. CONSALI nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal de pe acest website.

Fara a se limita la cele mai sus mentionate, CONSALI isi declina in mod special orice raspundere daca acest website incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;  contin informatii inexacte, incomplete sau inselatoare; nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop; nu ofera o securitate adecvata; contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;  sunt licentioase sau calomnioase.

Normele expuse in prezentul text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe website-ul sriracha.ro

Comunicari

Utilizatorii website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura website-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile  de proprietate intelectuala ale CONSALI sau ale unor terte parti si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate.

CONSALI isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Minori

S.C. CONSALI EXPERT S.R.L nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. S.C. CONSALI EXPERT S.R.L poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un website o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

S.C. CONSALI EXPERT S.R.L este proprietarul de drept al sriracha.ro, iar prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure confidentialitatea, securitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Pentru a va informa in legatura cu modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate, va rugam sa consultati Protectia datelor disponibila pe website-ul nostru.

In momentul accesarii website-ului, anumite date pot fi si sunt in mod automat transmise de catre browser-ul dumneavoastra si sunt colectate si stocate. Aceste date includ, fara a se limita la:

  1. tipul browser-ului si versiunea sa;
  2. tipul de aparat utilizat si sistemul de operare;
  3. data si ora accesarii website-ului;
  4. locatia dumneavoastra.

Legislatie

Termenii si conditiile de utilizare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. CONSALI EXPERT S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata de competenta instantei judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul societatii.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu plasarea comenzii, clientul accepta Termenii si Conditiile de utilizare fara nicio obiectie, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract incheiat valabil.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile.

Start typing and press Enter to search