25 min.
24 buc.
Cum prepari
1. Preincalziti cuptorul la 200°C. Coaceti puiul conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand este suficient de racit, taiati puiul in 12 bucati.
2. Intre timp, pregatiti mixul pentru aluat conform instructiunilor de pe ambalaj. Asezati o felie de jalapeno in fiecare dintre cele 24 de forme pentru briose invelite cu folie de aluminiu. Umpleti fiecare forma cu o lingura de amestec de aluat. Adugati carnea de pui si de porc in functie de cum doriti sa fie umplutura brioselor.
3. Coaceti pana devin aurii, aproximativ 12 minute. Serviti cu sirop de artar amestecat cu Sriracha.
Ingrediente
56 gr de pui congelat
1 pachet (240 gr) de mix pentru aluat
4 ardei jalapeno (fara seminte) sau ardei jalapeno murati, taiati in 6 felii fiecare
60 gr de carne de porc (refrigerata) si gatita in sos de barbecue
120 ml de sirop de artar sau miere
1 lingurita de sos Sriracha