45 min
2 pers.
Cum prepari
- Taiati broccoli-ul in bucati mici si feluriti subtire ceapa verde.
- Intr-un castron mare, adaugati broccoliul tocat, 180g pesmet, ceapa verde, sare, piper si branza rasa. Amestecati bine.
- Turnati ulei peste amestec si continuati sa amestecati bine.
- Luati cate o lingura din amestec si formati chiftele folosind mainile.
- Turnati pesmetul ramas intr-un castron separat. Una cate una, acoperiti chiftelele cu pesmet.
- Asezati chiftelele in friteuza si gatiti la 180ºC timp de 20 de minute sau pana cand devin aurii si crocante.
- Intr-un castron mic, amestecati maioneza si Sriracha Whisky pentru a crea sosul picant de maioneza.
- Odata ce chiftelele sunt gatite, serviti-le calde, cu sos.
Ingrediente
280g broccoli, tocat
240g pesmet
20g ceapa verde, tocata fin
5ml sare
5ml piper
120g branza, rasa
15ml ulei
4 lingurite maioneza
2 lingurite sos Flying Goose Sriracha Whisky