Chiftele cu broccoli și brânză

45 min

2 pers.

Cum prepari

  1. Taiati broccoli-ul in bucati mici si feluriti subtire ceapa verde.
  2. Intr-un castron mare, adaugati broccoliul tocat, 180g pesmet, ceapa verde, sare, piper si branza rasa. Amestecati bine.
  3. Turnati ulei peste amestec si continuati sa amestecati bine.
  4. Luati cate o lingura din amestec si formati chiftele folosind mainile.
  5. Turnati pesmetul ramas intr-un castron separat. Una cate una, acoperiti chiftelele cu pesmet.
  6. Asezati chiftelele in friteuza si gatiti la 180ºC timp de 20 de minute sau pana cand devin aurii si crocante.
  7. Intr-un castron mic, amestecati maioneza si Sriracha Whisky pentru a crea sosul picant de maioneza.
  8. Odata ce chiftelele sunt gatite, serviti-le calde, cu sos.

Ingrediente

280g broccoli, tocat
240g pesmet
20g ceapa verde, tocata fin
5ml sare
5ml piper
120g branza, rasa
15ml ulei
4 lingurite maioneza
2 lingurite sos Flying Goose Sriracha Whisky

Start typing and press Enter to search