Oua murate in Sriracha

2 zile 30 min

12 buc.

Cum prepari

1. Combinati otetul, apa, ceapa, sosul Sriracha si sarea de mare intr-un vas; aduceti la fierbere. Indepartati vasul de pe foc si lasati sa se raceasca putin.

2. Asezati ouale intr-un borcan de 1 L. Turnati amestecul de otet peste oua. Sigilati borcanul si puneti-l in frigider (cel putin 2 zile), agitand ocazional borcanul.

3. Nota: Sosul Sriracha tinde sa se separe si sa se aseze dupa ce a stat un timp in borcan. Agitati usor borcanul pentru a amesteca lichidul. Inainte de a turna amestecul de marinata peste oua, puteti strecura lichidul printr-o sita fina daca doriti sa aveti mai putine sedimente in produsul finit.

Ingrediente

360 ml otet alb
240 ml apa
1 ceapa mica, feliata
80 ml sos Sriracha
1 lingurita de sare de mare
12 oua fierte tari, curatate de coaja

Start typing and press Enter to search