Pui cu Sriracha si miere

4 ore

5 pers.

Pui cu Sriracha si miere

Cum prepari

1. Amestecati intr-un bol: Sriracha, supa de pui, mierea, sosul de soia, otetul, usturoiul, ghimbirul macinat si piperul negru.

2. Turnati sosul intr-un slow cooker, adaugati puiul si amestecati bine. Acoperiti si gatiti (la o setare scazuta) timp de 3 ore.

3. Scoateti puiul din slow cooker. Amestecati cu telul amidonul de porumb in sos pana cand se omogenizeaza bine si nu mai sunt cocoloase.

4. Taiati puiul in bucati mari si puneti-l inapoi in slow cooker.

5. Acoperiti si continuati sa gatiti la o setare ridicata, timp de o ora.

6. Serviti cu orez basmati sau quinoa.

Ingrediente

1 kg piept de pui dezosat
125 ml sos Sriracha
125 ml supa de pui
125 ml miere
125 ml otet de orez
125 ml sos de soia
3 catei de usturoi, zdrobiti
1/2 lingurita ghimbir macinat
1/4 lingurita piper negru
2 linguri amidon de porumb

Start typing and press Enter to search