20 min.
6 pers.
Cum prepari
1. Incalziti uleiul intr-o tigaie medie si caliti ceapa cu usturoiul pana cand se inmoaie. Adaugati paprika afumata, pudra de chilli si chimenul macinat, amestecand in jur de un minut.
2. Adaugati piureul de rosii si amestecati bine, dupa care adugati jackfruit-ul impreuna cu sosul de soia si otetul din cidru de mere. Amestecati continuu pana cand se acopera jackfruit-ul, adaugand putina apa daca amestecul este prea gros.
3. Lasati la foc mic aproximativ 10 minute.
4. Pentru un guacamole rapid, pisati avocado cu o furculita, inainte de a adauga sucul de lime si sarea.
5. Adugati in tortilla umplutura gustoasa de jackfruit. Puneti deasupra guacamole, presarati putin coriandru si Sriracha cu maioneza.
Ingrediente
400g jackfruit, spalate si strecurate
1 lingura ulei
1 ceapa mica, maruntita
4 catei de usturoi, tocati
1 lingurita paprika afumata
1 lingurita pudra de chilli
1 lingurita chimen macinat
1 lingura piure de rosii
1 lingura otet din cidru de mere
1 lingura sos de soia
chipsuri Tortilla din porumb
1 avocado mare
1 lingura suc de lime
sare (un varf de cutit)
frunze proaspete de coriandru
Sriracha cu maioneza